Politica de confidențialitate


Va multumim pentru vizita acest site. În restul paginii, vom descrie modul de a gestiona site-ul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor care îl folosesc. Aceasta este, de asemenea, informații furnizate în temeiul art. 13 din lege. n. 196/03



DE CE ACEST ANUNȚ
Aceasta este, de asemenea, informații furnizate în temeiul art. 13 din lege. n. 196/03 (Codul privind protecția datelor cu caracter personal) celor care interacționează cu serviciile web furnizate direct de acest site, accesibil prin internet care să ateste că site-ul actual al axélero S.p.A. dar este folosit și gestionat de către utilizator, care este, de asemenea, controlor independent de date (referințele sunt listate în "Contacte" secțiune a acestui site. Aceste informații sunt furnizate pentru site-ul în cauză și nu la alte site-uri web accesat prin link-uri. Această afirmație este inspirată de recomandarea nr. 2/2001 că autoritățile europene pentru protecția datelor cu caracter personal, Grupul instituit prin art. 29 din Directiva nr. 95/46 / CE, adoptată la 17 mai 2001 pentru a stabili cerințe minime de colectare a datelor cu caracter personal on-line, și, în special, modul, momentul și natura informațiilor pe care operatorii de date trebuie să furnizeze utilizatorilor atunci când aceștia se conectează la pagini web, indiferent de scopul. Noi, prin urmare, vă invităm să revizuiască politica noastră de confidențialitate prevăzute mai jos. standardele de politică și de confidențialitate folosite de axélero SpA și de către utilizator pentru protecția datelor cu caracter personal se bazează pe următoarele principii :



PRELUCRAREA DATELOR
Proprietarul datelor, astfel cum sunt specificate mai jos este axélero S.p.A., cu sediul în 20124 Milano, via Descartes 2, iar utilizatorul, referințele care sunt prezente în secțiunea Agendă și vizibilă în subsol



Principiul responsabilității
Prelucrarea datelor cu caracter personal este manipulat în timp de către manageri identificate în cadrul organizației.



Principiul transparenței
Datele personale sunt colectate și prelucrate în continuare în conformitate cu principiile exprimate de politica de confidențialitate adoptată de adoptat de axélero S.p.A. și de către Utilizator a acestui site indicat în această politică de confidențialitate. Până în momentul furnizării de date vor fi furnizate la un instrument informativ, concisă, dar completă, în conformitate cu art. 13 din lege. n. 196/03.



PRINCIPIUL RELEVANȚEI COLECTIE
Datele personale sunt prelucrate în mod legal și corect; Acestea sunt stocate în scopuri specifice, explicite și legitime; Ele sunt relevante și nu au caracter excesiv de tratament; Ele sunt păstrate pentru timpul necesar în scopul colectării.



SCOPUL UTILIZĂRII PRINCIPIUL
În scopul prelucrării datelor cu caracter personal sunt comunicate părților interesate în momentul colectării. Orice informație nouă, în cazul în care nu au legătură cu scopurile menționate, sunt activate după o nouă informație și orice cerere de autorizare, astfel cum se prevede prin Decretul legislativ nr. n. 196/03. În orice caz, datele cu caracter personal nu sunt divulgate unor părți terțe sau divulgate fără acordul prealabil, cu excepția cazurilor indicate în mod expres de art. 24 din Decretul legislativ nr. 196/03.



PRINCIPIUL VERIFICAT
Datele cu caracter personal sunt corecte și actualizate în timp. Ele sunt, de asemenea organizate și stocate astfel încât persoana în cauză posibilitatea de a cunoaște, în cazul în care dorește, ce datele au fost colectate și stocate, precum și pentru a controla calitatea acestora și să ceară corectarea acestora, integrarea, anularea pentru încălcarea legii, sau opoziția față de tratament și de a-și exercita toate celelalte drepturi, în temeiul și în limitele art. 7 din picior. n. 196/03, la adresele indicate în informațiile în temeiul art. 13 din lege. n. 196/03 pe site.



PRINCIPIUL DE SIGURANȚĂ
Datele cu caracter personal sunt protejate prin măsuri de securitate tehnice, calculator, organizatorice, logistice și procedurale, împotriva riscului distrugerii sau pierderii, chiar accidentale, iar accesul neautorizat sau tratament nu este permis. Aceste măsuri sunt actualizate în mod regulat în funcție de progresul tehnic, natura datelor și caracteristicile specifice ale tratamentului, monitorizate constant și verificate în timp. părți terțe care desfășoară activități de sprijin de orice fel pentru furnizarea de servicii de către Axélero S.p.A. si Utilizatorul Site-ului, în legătură cu care se efectuează orice prelucrare a datelor cu caracter personal, sunt desemnate de către acesta din urmă responsabil de tratament și sunt obligați prin contract să se conformeze măsurilor privind securitatea și confidențialitatea tratamentului. Identitatea acestor terțe părți este făcută cunoscută utilizatorilor. În unele cazuri, ar putea fi responsabil de procesarea angajaților altor companii care colaborează cu Axélero S.p.A. și / sau Utilizatorul acestui site, dacă operațiunile de prelucrare sunt efectuate sub directa autoritate a Axélero srl sau Utilizatorul acestui site. Cu consimțământul dumneavoastră, în conformitate cu legea și, în orice caz, după informații adecvate, care specifică diferitele scopuri, datele pot fi dezvăluite unor terțe părți, publice și private, nu au legătură cu Axélero srl sau Utilizatorul acestui site, care îl va ocupa în calitate de operatori de date autonome, astfel cum sunt definite în Decretul. n. 196/03. Dintre operațiunile de prelucrare efectuate de către operatorii de date a spus terțe, Axélero srl sau Utilizatorul acestui website nu își asumă nici o responsabilitate privind regulile și procedurile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale altor site-uri Web, accesibile din paginile noastre prin link-uri și referințe, conținutul oricăror servicii de e-mail, spațiu web, forumuri de chat furnizate utenti.I în raport cu serviciile web oferite de acest site să aibă loc la sediul Axélero SpA în Via Cartesio 2, Milano, sau utilizatorul acestui site și, dacă este necesar, la sediile datelor externe și este gestionat de un procesor responsabil de gestionarea serviciilor solicitate, la marketing - în cazul în care este necesar de către utilizator - activități de conservare a datelor și pentru operațiunile de întreținere ocazionale.



DOMENIUL DE APLICARE A DATELOR DE COMUNICARE
Datele cu caracter personal pot fi dezvăluite unor terți pentru a-și îndeplini obligațiile legale, în executarea ordinelor autorităților publice legitimati sau chiar să se afirme sau să apere o revendicare legală. Dacă este necesar, în ceea ce privește anumite servicii sau produse, datele cu caracter personal pot fi dezvăluite unor terțe părți care efectuează, în calitate de deținători independenți ai prelucrării, strict legate de funcții pentru a furniza servicii sau de furnizare a produselor. Fără comunicare, aceste servicii și produse care nu pot fi furnizate. Datele personale nu vor fi divulgate, cu excepția cazului în care serviciul solicitat impune acest lucru.



TIPURI DE DATE ȘI TRATAMENT METODA COLECTATE
Este bine să știți că, prin navigarea acestui site pot fi detectate de interese profesionale și personale: aceste informații, cu toate acestea, sunt colectate în scopul unic și exclusiv de a furniza serviciile solicitate și, eventual, pentru a controla calitatea serviciilor oferit.



Date furnizate de VOLUNTAR
Tipuri de date cu caracter personal colectate și prelucrate de pe acest site sunt cele necesare pentru a furniza diferitelor servicii oferite. Datele colectate sunt prelucrate cu ajutorul hârtiei, automatizat și telematica și strict legate de scopurile prelucrării. Pentru a furniza serviciile pot fi, de asemenea, utilizate în numerele de fax și telefonie fixă și telefonul mobil și și adresa de e-mail. Și ", prin urmare, clar că, în cazul în care această informație nu este prezentată, vi se va furniza acele servicii care necesită utilizarea acestor instrumente. Dacă nu dau consimțământul pentru utilizarea e-mail, telefon de birou și telefon mobil, și fax în scopuri publicitare sau de vânzare directă sau comunicare comercială interactivă, astfel de instrumente nu vor fi folosite în acest scop. Informații specifice vor fi incluse în paginile web dedicate conferirii de date cu caracter personal. Posibile trimiterea de mesaje de poștă electronică la adresele indicate în acest site presupune achiziționarea expeditorului, precum și orice alte informații conținute în mesaj; astfel de date cu caracter personal vor fi folosite doar pentru a efectua serviciul sau furnizarea solicitate.



NAVIGATIE DE DATE
E "util să știe că procedurile de software ale site-ului dobândi, în timpul funcționării lor normale, unele date cu caracter personal a căror transmitere este implicită în utilizarea protocoalelor de comunicare pe Internet. Deși informațiile nu sunt destinate a fi asociate cu utilizatorii identificați, prin natura lor, dacă este asociată cu alte date deținute de către terți (de exemplu. Prestatorul său de servicii de internet), ar putea permite identificarea utilizatorului. În această categorie de date include adrese IP sau nume de domenii de computere utilizate de către utilizatorii conectați la site-ul, adresele URL-ul în notație (Uniform Resource Locator) a resurselor solicitate, momentul cererii, metoda utilizată pentru depuneti cerere la server, dimensiunea fișierului obținut în replică, codul numeric care indică starea răspunsului de la server (de succes, eroare, etc. ..) și alți parametri în ceea ce privește sistemul de operare și mediul informatic. Aceste date sunt folosite numai pentru statistici anonime privind utilizarea site-ului și pentru a verifica funcționarea corectă a acestuia. Operatorul de date și, în funcție de serviciul solicitat, ofițerii desemnați să păstreze, pentru o perioadă limitată, în conformitate cu reglementările legale, calea (LOG) a conexiunilor / navigări făcute pentru a răspunde la eventualele solicitări din partea autorităților judiciare sau a altor entitate publică abilitată legal să solicite aceste urme pentru detectarea de orice responsabilitate în caz de infracțiuni informatice. În afară de faptul că sunt specificate pentru datele de navigație, utilizatorii sunt liberi să-și prezinte sau nu informațiile personale solicitate în formularul de înregistrare a serviciilor. Pe aceasta forma, cu toate acestea, unele date pot fi marcate ca obligatorii; trebuie să se înțeleagă că aceste date sunt necesare pentru serviciul solicitat. În cazul în care aceste date nu sunt conferite de serviciul solicitat nu poate fi furnizat și nu vor beneficia de momentul opportunità.Al legate de oricare dintre aceste date, conform art. 13 din lege. n. 196/03, va fi furnizat un mod informativ, concisă, dar completă, și de tratament, caracterul obligatoriu sau facultativ de a furniza date cu privire la consecințele eșecului de a furniza, asupra persoanelor sau categoriilor de persoane cărora datele personale pot fi comunicate și domeniul de diseminare a datelor menționate, drepturile articolului. 7 din picior. n. 196/03 (acces, integrare, actualizarea, corectarea, anularea pentru încălcarea legii, manipulare opoziție, etc.), identitatea și locația proprietarului și persoana sau persoanele responsabile pentru tratament. Individul este obligat să își dea consimțământul ei informat, liber, exprimat într-o formă specifică și documentată în forma prevăzută de lege, dacă sunt cerute de aceasta. În cazul în care transferul de date cu caracter personal să aibă loc în etape, acestea vor fi furnizate adăugiri la informațiile deja efectuate anterior și a necesitat noi consimte la prelucrarea cerute de Codul.



DE LUAT MĂSURI DE SIGURANȚĂ PENTRU PROTECȚIA DATELOR COLECTATE
axélero S.p.A. sau utilizator al acestui site, folosind arhitecturi "sigur" și tehnologii pentru protecția datelor cu caracter personal împotriva divulgării necorespunzătoare, modificării sau utilizării necorespunzătoare. Gardienii au întors către datele cu caracter personal sunt destinate, în special, pentru a reduce la minimum riscul de distrugere sau pierdere, chiar accidentale, a datelor, accesul neautorizat sau de tratament nu sunt permise sau nu, în conformitate cu scopurile colectării. Aceste măsuri de securitate îndeplinesc în mod clar cerințele minime stabilite de către legiuitor (Reglementări tehnice privind măsurile minime de securitate prevăzute la articolele. 33 36 din Decretul legislativ. N. 196/03). Cei ale căror date cu caracter personal se referă au dreptul, în orice moment pentru a obține confirmarea existenței sau nu a unor astfel de date și de a cunoaște conținutul și originea, să verifice exactitatea sau cererea de integrare sau de actualizare a acestuia, sau corecție (art. 7, legea. n. 196/03). În conformitate cu același articol a vizat dreptul de a solicita anularea, transformarea în formă anonimă sau blocarea datelor prelucrate în mod ilegal, precum și de a se opune, în orice caz, din motive legitime, tratamentul lor. Cererile trebuie trimise prin e-mail la site-urile de adrese privacy@titrovo.it~~number=plural în Via Cartesio 2, 20124 Milano. Cu referire la Utilizatorul site-ului va fi capabil să-l contacteze la adresa menționată în secțiunea "Contacte" a acestui site.



Datele referitoare la cookie-uri, tipurile și funcțiile relevante, vă rugăm să citiți Politica Cookie la link-ul următor